vineri, 6 octombrie 2017

.BINECUVÂNTARE...RUGĂCIUNE PENTRU SUFLETUL TĂU

FIE DOAMNE MILA TA SPRE NOI, ASA CUM AM NĂDĂJDUIT INTRU TINE! BINECUVANTEAZĂ-NE DOAMNE SI NU NE PEDEPSI PENTRU PĂCATELE NOI !


(Te rog sa o citesti cu mare atentie si dupa fiecare propozitie sa zici: Amin).
   Domnul Dumnezeu, Preamilostivul, sa te miluiasca. Domnul Iisus Hristos sa-ti implineasca toate cererile cele bune. Domnul, Cel in toate puternic, sa te izbaveasca de tot necazul si de toata boala. Domnul sa te invete pe tine. Domnul sa te intelepteasca. Domnul sa-ti ajute. Domnul sa te mantuiasca. Domnul sa te apere. Domnul sa te pazeasca. Domnul sa te curete de tot pacatul. Domnul sa te umple de bucurie duhovniceasca. Domnul sa-ti fie sprijinitor sufletului si trupului tau. Domnul, ca un bun, milostiv si de oameni iubitor, sa-ti dea iertare de pacate. Domnul Dumnezeu, Iisus Hristos, in ziua judecatii sa te miluiasca si sa te binecuvanteze in toate zilele vietii tale. Ca Aceluia i se cuvine toata slava, cinstea si inchinaciunea, impreuna si Parintelui celui fara de inceput si Prea Sfantului, bunului si de viata facatorului Duh, acum si pururea si in vecii, vecilor. Amin".
   Har si pace sufletului tau!
                      Preot Ioan.

CALENDAR ORTODOX PE 100 DE ANI !

https://www.noutati-ortodoxe.ro/calendar-ortodox/?year=2024

Arhivă blog

https://www.diigo.com/

Postări populare

PENTRU VIZITATORI

PENTRU CEI CARE AU AJUNS AICI
LE SPUN,, BINE ATI VENIT"

PENTRU CEI CARE AU CITIT
,,SA VA FIE DE FOLOS"

PENTRU CEI CARE COMENTEAZA..
,,SA FIE ELIBERATI"

PENTRU CEI CARE PLEACA..
,,SA FITI BINECUVANTATI"


Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul)

BIBLIA ORTODOXĂ

BIBLIA ORTODOXA AUDIO